شرکت تولید لوازم خانگی دوو یک شرکت کره ای است که در راستای تولید لوازم خانگی فعالیت می کند . این شرکت در سال 1971 مورد بهره برداری قرار گرفته و با بیش از 60 کارخانه در کشورهای مختلف  محصولات خود را ارائه کرده است. از آنجا که طراحی برنامه های شستشوی ماشین لباسشویی  دوو مورد توجه سلیقه کشورهای مسلمان و خاورمیانه (ازنظر شستشوی شرعی) می باشد،در کشور ما با استقبال زیادی روبرو شده و مصرف کنندگان رضا یت کامل از این محصول را دارند . همچنین با کامل بودن سبد کالای این شرکت در قسمت لوازم خانگی بزرگ (انواع یخچال ساید بای ساید ، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی ، ماشین ظرفشویی ، ماکرو ویوو ) و لوازم خانگی کوچک ( جاروبرقی ، چرخ گوشت ، آبمیوه گیری ، غذا ساز……….) مورد توجه زیاد خانواده ها قرار گرفته است. 

تعمیر ماشین لباسشویی دوو

در مجموعه آنی سرویس سنتر با کادری مجرب و با دانش و آشنا به محصولات روز انجام میپذیرد و تکنسین در محل شما ، مراحل بازدید و تشخیص عیب و تعمیرات مورد نیاز تعمیر لباس شویی دوو شما را انجام می دهد . تمامی قطعات از بهترین برندهای موجود تامین میشوند و خدمات ارائه شده دارای گارانتی 180 روزه از طرف مجموعه آنی سرویس سنتر می باشد.

اکثر محصولات دوو به ندرت شامل خرابی و ایرادات کلی می شوند اما در صورت بروز مشکل نگران نباشید و با مشاوران تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی دوو در تهران تماس بگیرید و در صورت امکان همکاران ما سعی می کنند تلفنی شما را جهت رفع ایراد جزئی دستگاه تان راهنمایی کنند و در صورت لزوم در سریعترین زمان ممکن با مراجعه به محل، در همانجا نسبت به رفع ایراد دستگاه شما اقدام می نمایند.

تعمیر لباس شویی دوو | آنی سرویس سنتر

درخواست آنلاین تعمیرات لوازم خانگی در محل

نام و نام خانوادگی
زمینه لازم است!
زمینه لازم است!
موبایل *
زمینه لازم است!
زمینه لازم است!

لوازم برقی خود را در صورتی که می‌توان آن ها را تعمیر کرد دور نیندازید. تکنسین‌های مجرب ما خدمات نصب و تعمیرات را برای تمامی لوازم برقی و اشپزخانه از جمله تعمیر یخچال ، تعمیر ماکروفر ، تعمیر جاروبرقی ، تعمیر ظرفشویی و … ارائه می‌دهند. جهت تعمیر لوازم برقی خود با شماره گیری ۶۶۳۸۴803 و یا پر کردن فرم ثبت درخواست با ما در ارتباط باشد.

چگونه میتوان از بروز ایراد و مشکل در ماشین لباسشویی دوو جلوگیری کرد؟

ما راهکارهایی به شما ارائه میدهیم که با انجام آنها کمتر به تعمیرات ماشین لباسشویی دوو نیاز پیدا کنید :

  • سرویس دوره ای : هر 6 ماه الی 1 سال سرویس های دوره ای را به مجموعه آنی سرویس سنتر سنتر مرکز تعمیر لباسشویی دوو بسپارید.
  • گنجایش و ظرفیت مجاز لباسشویی : حجم لباسها با ظرفیت لباسشویی مطابقت داشته باشد و در نظر گرفته شود منظور از تولید کننده از ظرفیت ماشین لباسشویی به صورت لباس خیس میباشد.معمولا روی شیشه های درب لباسشویی یک خط خم دیده میشود که اندازه ظرفیت لباس داخل آبکش می باشد.
  • در صورت استفاده متعدد در یک روز از ماشین لباسشویی،حتما بین شستشوها حداقل سی دقیقه وقفه در نظر بگیرید.
  • بعد از هر شستشو درب ماشین لباسشویی را باز بگذارید تا رطوبت داخل چیلیک (دیگ و آبکش) خارج شود و باعث ایجاد بوی نامطوع و بوجود آمدن قارچ و باکتری(سیاه شدن لاستیک) نشود.
  • از استفاده بیش از حد پودر لباسشویی خودداری کرده و در صورت امکان بهتر است مایع لباسشویی جایگزین پودر شود.
  • هر 6ماه از پودر جرمگیر مخصوص ماشین لباسشویی استفاده شود.
  • جهت شستشو مطابق با نوع الیاف برنامه مناسب انتخاب شود.
  • سطح مکان نصب ماشین لباسشویی صاف و تراز باشد و از قرار دادن اجسام زیر پایه لباسشویی خودداری کنید.
  • جهت انتفال آب ورودی و خروجی از شیلنگ های طولانی استفاده نشود.
  • جهت انتقال برق از سیم سیاراستفاده نشود.
  • درب مخصوص بازدید(درب فیلتر)پمپ تخلیه هر چند ماه یکبار تخلیه شود.

سوالات متداول

دلیل صدای ناهنجاروغیر طبیعی ماشین لباسشویی دوو چیست؟

اگر ماشین لباسشویی شما در زمان خشک کردن لباس لرزش شدید دارد و حرکت میکند ، علت میتواند زیاد بودن لباس ، خرابی کمک فنرها ، خرابی فنرهای نگه دارنده چلیک وخرابی پمپ تخلیه و خرابی بلبرینگ ها و وزنه تعادل ها ( بالانسر) باشد . اگر ماشین لباسشویی شما در بعضی مواقع لرزش و حرکت داشته باشد، علت میتواند کم و زیاد بودن لباس و مناسب نبودن نوع الیاف ( ملحفه ، پتو ، روتختی )باشد . ولی اگر در هر شستشو این ایراد مشاهده شود کمک فنرها و فنرهای نکه دارنده چلیک (دیگ) باید  توسط تکنین بازدید و رفع ایراد شود

گاهی اوقات ایراد در پمپ تخلیه هم میتواند موجب لرزش و حرکت ماشین لباسشویی شود . زمان خشک کردن لباس اگر آب داخل لباسشویی کامل تخلیه نشود ، میتواند وزن لباس را افزایش داده و موجب بالانس نشدن لباسها شود و در نتیجه شاهد لرزش و حرکت و ضدای غیر طبیعی در ماشین لباسشویی خواهیم بود.

اگر زمان خشک کردن صداهای ناهنجار و غیر طبیعی مشاهده شود ، ایراد میتواند در بلبرینگ ها ، وزنه تعادل ( بالانسر) و شلنگهای داخلی ماشین لباسشویی باشد و دستگاه باید توسط تکنسین بازدید شود.

در برخی مواقع هم اجسامی مانند (فنر لباس های مجلسی ، زنجیر ، قفل زیپ ،…..)از لباس جدا شده و به داخل چلیک(دیگ) نفوز میکند که هنگام چرخش درام (آبکش)به المنت و بدنه درام و چلیک برخورد میکند و موجب ضدای ناهنجار میشود کباید توسط تکنسین بازدید و رفع ایراد شود.

چرا ماشین لباسشویی دوو آب را تخلیه نکرده و لباس ها را در پایان برنامه خشک نکرده؟

علت عدم تخلیه آب در ماشین لباسشویی میتواند خرابی پمپ تخلیه ، گرفتگی شلنگ خروخی تخلیه ( رسوب گرفتگی ) و وجود اجسام مانند ( دکمه لباس ، سوزن ، سکه ، زنجیر، و ……..) در فیلتر پمپ تخلیه باشد که با بازکردن درب فیلتر پمپ تخلیه میتوان داخل آن را تخلیه و رفع ایراد کرد. در برخی موارد ، خارج شدن الیاف کوچک مانند جوراب از چلیک و وارد شدن آن به شیلنگ رابط چلیک به پمپ تخلیه  میتواند موجب عدم تخلیه آب شود

چرا مراحل ماشین لباسشویی اواسط کار، در یک برنامه گیر کرده؟

چند دلیل میتواند موجب شود ماشین لباسشویی اواسط کار در برنامه گیر کرده و وارد مرحله دیگر نشود . در این مواقع دستگاه ارور خرابی قطعه را نمایش میدهد . معمولا در این مواقع ایراد از شیر برقی ، المنت ، ترمیستور، تاخو(تاکو) و یا پمپ تخلیه میباشد که باید توسط تکنسین بازدید شود.

چرا ماشین لباسشویی روشن میشود و شروع به کار نمی کند؟

در این مواقع ایراد میتواند در برد،شیر برقی(ورودی آب)و میکروسوییچ درب (قفل برقی) باشد.

چرا ماشین لباسشویی خاموش است ولی پر از آب شده ؟

دو دلیل برای بروز این مشکل وجود دارد که یکی خرابی شیر برقی و دیگری زمانی است که خروجی تخلیه ماشین لباسشویی به سه راهی زیر سینگ وصل شده باشد و گرفتگی سیفون سینگ باعث انتقال آب از سینگ ظرفشویی به داخل ماشین لباسشویی شود.

چرا هنگام خشک کردن ، ماشین لباسشویی لرزش زیاد و یا صدای بسیار ناهنجاری از خود تولید می کند ؟

این ایراد میتواند خرابی تاکو (تاخو) و ناتوانی در بالانس کردن لباس و یا مناسب نبودن وزن لباس باشد. کمک فنرها و پایه های نتظیم هم بازدید شود

چرا بعد از زدن دوشاخه به پریز برق،ماشین لباسشویی روشن نشده و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد ؟

این ایراد میتواند از خرابی برد اصلی یا مشکل در پریز برق و یا فیوز محافظتی داخل ماشین لباسشویی باشد که در این مواقع،دستگاه باید توسط تکنسین مجرب بازدید و رفع ایراد شود.

چرا از زیر ماشین لباسشویی آب با کف بیرون می آید ؟

پارگی لاستیک دوردرب ، شیلنگ رابط جاپودری به چیلیک ، شیلنگ رابط چلیک به پمپ و یا خرابی مخزن چاپودری میتواند موجب بروز این مشکل باشد.

چرا درب ماشین لباسشویی باز نمیشود ؟

معمولا ایراد در میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی موجب این مشکل میشود و در برخی مواقع هم شکستگی زبانه روی فریم درب ماشین لباسشویی میتواند دلیل باز نشدن درب ماشین لباسشویی باشد.

چرا لباس ها در ماشین لباسشویی نخ کش و سابیده میشوند ؟

وجود اجسام خارجی مانند : اجزای زیپ،فنر لباس و ایراد در حمل کننده های لباس در داخل درام میتواند باعث نخ کش شدن لباس شود.
کم بودن سطح آب داخل لباسشویی و گیر کردن لباس بین شیشه درب و لاستیک دور درب هم باعث سابیدگی و سائیدگی در لباس میشود.
تاپ داشتن درام(آبکش) که براثر وزن زیاد لباسها ایجاد میشود یکی دیگر از عوامل این ایراد می باشد.

چرا روی لباسها سفیدی و باقیمانده پودر ماشین لباسشویی مشاهده شود؟

آبگیری کم و پایین بودن سطح آب میتواند باعث شود که پودرماشین لباسشویی بخوبی حل نشده و آثار آن روی لباس بماند. این مشکل میتواند از تنظیم نبودن و یا خرابی هیدرستات ماشین لباسشویی باشد و حتما توسط تکنسین مجرب بازدید و رفع ایراد شود.

چرا از داخل ماشین لباسشویی بوی نامطبوع به مشام میرسد ؟

وجود جرم و رسوب های داخل آب و نامرغوب بودن شوینده ها موجب این مشکل میشود . هر 6 ماه از جرمگیر مخصوص ماشین لباسشویی استفاده شود و بعد از هر شستشو درب ماشین لباسشویی باز نماند تا حرارت و رطوبت خارج شود.

چرا در صفحه نمایشگر برد ماشین لباسشویی ارور مشاهده میشود ؟

در زمانی که قطعه ای از ماشین لباسشویی ایراد پیدا کند ارور مخصوص آن خرابی و قطعه در برد اصلی نمایش داده میشود که با ارورهای ماشین لباسشویی دوو آشنا می شویم.

کد خطا ها

کد خطای IE : این ارور مربوط به ورودی آب ماشین لباسشویی میباشدو به این معنی ست که آب وارد ماشین لباسشویی نمیشوددر این مواقع باید شیلنگ ورودی آب چک شود(تا خوردگی و له شدگی نداشته باشد).همچنین صافی داخل شیر برقی(جایی که سر شیلنگ به شیر برقی متصل میشود بازدید شود و در صورت جرم و رسوب بستن،تمیزشود . اگر ایراد برطرف نشد ، شیر برقی چک شود و بعد از چک کردن این موارد و برطرف نشدن مشکل دستگاه توسط تکنسین مجرب بازدید شود.

کد خطای OE : این ارور مربوط به عدم تخلیه آب میباشد و زمانیکه در مراحل مختلف ( پیش شستشو ، آبکشی ، جذب نرم کننده ، خشککن ) آب تخلیه نشود این ارور نمایش داده میشود . ابتدا درب فیلتر پمپ تخلیه لباسشویی را بازدید نموده و اگر جسم خارجی داخل آن بود،خارج کرده و اگر مشل حل نشد دستگاه توسط تکنسین مجرب بازدید شود.

کد خطای UL: این ارور مربوط به بالانس نبودن لباس میباشد . ظرفیت لباسها چک شود و نوع الیاف ( ملحفه ، پتو ، روتختی ) در این ارور بسیار مهم است . اگر ماشین لباسشویی در زمان خشک کردن نتواند وزن داخل درام را بالانس کند این خطا نمایش داده میشود . اگر الیاف با ابعاد بزرگ درون ماشین لباسشویی ست،به صورت تکی در زمان خشککن استفاده کنید.

کد خطای LE : این ارور مربوط به باز بودن درب میباشد . بعد از اینکه از بسته بودن کامل درب اطمینان حاصل کردید و باز این ارور نمایش داده شد ، ایراد از میکروسوئیچ درب ( قفل برقی ) و یا سیم کشی ،سوکت میکروسوئیچ و برد اصلی میباشد و دستگاه توسط تکنسین مجرب بازدید شود.

کد خطای E2 : این ارورمربوط به آبگیری بیش از حد مجاز تعریف شده برای ظرفیت ماشین لباسشویی میباشد . خرابی در قسمت هیدروستات و درس عمل نکردن پمپ تخلیه میتواند موجب نمایش این رور شود و دستگاه توسط تکنسین مجرب بازدید شود

کد خطای E3 : این ارور مربوط به بلووِر فن قسمت خشککن میباشد و در صورت نمایش این ارور دستگاه باید توسط تکنسین مجرب بازدید شود

کد خطای E4 :این ارور مربوط به گرفتگی لوله تخلیه و وجود نشتی در اتصالات داخلی دستگاه میباشد

کد خطای E5 : این ارور مربوط به ولتاژنامناسب و نوسان برق در برق ورودی میباشد و دستگاه مشکلی ندارد . مشکل برق ساختمان حل شود

کد خطای E6 : این ارور مربوط به عدم منظم کارکردن درام و ارسال ناقص سیگنال به برد میباشد . زمانیکه لباس بین درام و شیشه گیرکرده باشد این ارور نمایش داده میشود.بعد از بررسی این مورد و برطرف نشدن ارور، موتور و برد توسط تکنسین مجرب چک شود.

کد خطای E8 : این ارور مربوط به خرابی موتور میباشد ومعمولا در این مورد اتمام زغال موتور میتواند موجب نمایش این ارور شود . بعد از بررسی این مورد و درصورت برطرف نشدن ارور، برد و سیم کشی توسط تکنسین مجرب چک شود

کد خطای E9 : این ارور مربوط به ایراد هیدروستات و ارسال پالس اشتباه توسط اسن قطعه به برد میباشد . هیدروستات و سیمکشی و برد بررسی شود

 کد خطای PEF : این ارور مربوط به کثیفی و رسوب گرفتگی درپوش ( فیلتر) پمپ تخلیه میباشد. ابتدا درپوش را بازکرده و اجسام خارجی را بیرون آورده و بعد از تمیز کردن مشکل حل میشود

تعمیر لوازم برقی خود را به ما بسپارید!

مجموعه آنی سرویس سنتر سنتر در جهت رفع هرگونه خرابی و مشکل دستگاه شما در کوتاه ترین زمان آماده ی خدمت رسانی و تعمیر لوازم برقی شما هستند. شما میتوانید از طریق تماس تلفنی و یا تکمیل فرم ، درخواست خود را ثبت نمایید.

کد خطای H1 : این ارور مربوط به خرابی سنسور دمای قسمت خشککن می باشد.

کد خطای H2 : این ارور مربوط به خرابی سنسور دمای قسمت شستشو می باشد.

کد خطای H3 : این ارور مربوط به داغ شدن بیش از حد المنت قسمت خشککن می باشد.

کد خطای H4 : این ارور مربوط به داغ شدن بیش از حد المنت قسمت شستشو می باشد.

کد خطای H6 : این ارور مربوط به خطای المنت حرارتی قسمت لباسشویی می باشد.

کد خطای H7 : این ارور مربوط به خطای المنت حرارتی قسمت خشککن می باشد.

در زمانیکه ارورهای H  روی نمایشگر ظاهر شد ، از دستکاری ماشین لباسشویی خودداری کرده و فقط با تعمیرگاه مجاز ماشین لباسشویی دوو تماس بگیرید.